Home > This Program > This Program Cannot Display The Webpage Iis 5.1

This Program Cannot Display The Webpage Iis 5.1

Your help and guidence in this is very much appreciated. The data is the error." As you suggested a couple of posts ago, I checked that the path to the debugassistant.dll file in the inetsrv folder existed and, as it didn't, Paul Lynch 20 On September 27th, 2007, Peter said: Paul, I deleted the web service extension for PHP and inserted it again. NPP is usually used by System drivers. Check This Out

Whenever I attempt to debug the application, I get the message above. The eventdata in my eventlog is as follows -- C:Windowssystem32inetsrvdebugassistant.dll 7E000000 I've also tried classic mode, but that seems to break my web services…. So it appears to be working form the outside, but inside it appears broken. no, as i stated early its exactly the same on both machines. Whats really odd is basically all i did was move the "folder" for example

Reply Mike Volodarsky March 15, 2007 at 9:03 pm DakrNIte, In Integrated mode, the section is completely ignored. I've never had to do that to get PHP scripts to run on my IIS 6.0 machines. This allows the HTTP driver to accept connections as long as the Kernel Non Paged pool memory is over 8 MB. Retype the address.

  1. appreciate, jacky_zz 75 On December 6th, 2007, Ifti said: HI, Thank for such a clear tutorial, it really one of the best available at this time for Win 2k3.
  2. I had been running on PHP 4.4.1 for about 5 years now - and an upgrade was long overdue.
  3. Some help would be … Translation is not working - PhalconPHP with volt. 2 replies Hello guys, I am here to ask for help, which it is a very problematic (for

Is IIS set to answer on "All Unassigned"? What is the url you're using ? -- Neculai Macarie Guest July 26th,06:45 AM #5 Re: Server Administration Page Cannot Display? See help for common configuration errors. The service is unavailable" Please, help me Marco Alves.

Paul Lynch 74 On December 6th, 2007, jacky_zz said: hi, i have a question about install PHP. How to workaround this problem? If not, which php.in path statement requires changing? MM 61 On November 27th, 2007, Marcin said: Never mind the previous post.

And, my php works if I browse to my .php file from the browser. Reply Anonymous June 27, 2007 at 8:47 am Thanks Mike: the link to patch is super. my server administrator page can not be upload. Reply Mike Volodarsky February 28, 2007 at 3:51 pm Rob, Unfortunately, Vista HOME does not provide the Windows authentication component that is necessary to do VS F5 debugging.

Show me exactly what you are doing. http://forums.asp.net/t/1361609.aspx?localhost+not+responding+ Many programs such as Exchange Server recommend using this setting. Reply Anonymous October 1, 2007 at 2:17 pm How to get VS2005 ASP.NET Debugging working with IIS 7 and Vista. … Reply Anonymous October 8, 2007 at 1:47 pm Hi Mike, Any ideas?

Shame it's not really usable as I just installed windows 2003 onto an old celeron 1GHz machine to see if I could make PHP work. his comment is here all that has been done is moved the site folder from machine 1(iis 5.1) to machine 2 (iis6) 3. I'm not even sure how I would get F5 auto attach debugging working, but thats what I want. need your help.

Paul Lynch 69 On November 30th, 2007, Paul Lynch said: @Eric, Both of those steps are clearly listed in the article on page 2. Description: HTTP 404. It appears that the mistake you are making is creating a whole new web site at c:\inetpub\wwwroot\bob and using that path as the root of the site. this contact form I click on attach to process and give it the ip address of the server.

I am able to debug file based web sites. Reply Anonymous January 13, 2007 at 8:18 pm Why can't I install the SP1 for Vista. This is a really unfortunate bug.

All the file permissions were in place, the Environment variables were correct, the syntax looked good for file & directory locations.

Anyway, the hols are over, Nil illegitimo in desperandum carborundum - but please: phpMyAdmin Tut 🙂 Dave, New Zealand (ex Lancs). 88 On January 6th, 2008, Morris said: Good notes Paul, I'm still having some issues debugging classic ASP pages, the breakpoints are working fine in ASP.NET but not classic ASP. But, like I said above, in certain configurations you may have issues. Of course this would lead me to believe that it's my dns or my server, but here's my problem: My documents are set with index.php first, and index.html second in the

http://www.videotutorialzone.com/web-technologies/php/installing-php5-on-windows-2003-and-iis6.html I'm new to PHP. I have a simular problem; eg. A 404.2 status code is quite specific and really does mean "Web service extension lockdown policy prevents this request" so I can't think what else to suggest. navigate here something like C:\windows\system32\logfiles\w3sv....

Now it workes fine. Does the hotfix would fix this issue too? Ivan Dimitrov 16072 posts Registered: 03 Nov 2016 21 Feb 2010 Link to this post Hi Woo Joon Jeong, You could try installing a Blank Project manually. I found that in the php.ini file the doc_root variable was set to G:\inetpub\wwwroot and changing this to include intranet08 on the end has made it work again.

I don't know much about windows or IIS, I'm a unix/apache guy. The debug=true directive is something you need to have also but VS 2005 will warn you about it if you dont. Thanks, Mike Reply Mike Volodarsky June 17, 2007 at 8:46 am Praveen, Can you examine your Windows "Application" event log to see the reason why your worker process is crashing? Thx in advance.

And after the old installation of PHP was removed and the ISAPI version was set up according to your advice, I tried index.php and …. I was wondering if this guide can be used with IIS 5.1. Tom Kaminski (former IIS MVP 2002-2010) http://mvp.support.microsoft.com/ Reply wnight77 15 Posts Re: IIS 5.1 Website to IIS 6.0 Apr 06, 2009 12:38 PM|wnight77|LINK http://img232.imageshack.us/img232/9412/help.jpg just tossed im some Then I always ger error 500 and the test.php doesn´t work anymore.

Thank you Prasad Reply Anonymous May 6, 2008 at 9:52 am I had other issues with Vista SP1, VS 2005 and IIS 7 and I have written a post here http://developershelf.blogspot.com/2008/05/problem-loading-iis7-hosted-wap.html What you can try: Check your Internet connection. Reply jridpath None 0 Points 1 Post Re: localhost not responding. To get a snapshot, launch a command prompt and run Poolmon.exe from there.

IIS 6 can host multiple web sites, you're not just limited to one site as you are with IIS 5.1. I don't see it in my list and I'm running Home Premium. However, when trying to access my .php files online through my dns, I get a 404 error. It sounds like the path to the module is incorrect.

However using this guide with the 64 bit version of PHP at http://fusionxlan.com/PHPx64.php seems to be working so far. restart computer. 6. Reply Mike Volodarsky January 10, 2007 at 2:32 am Can you make sure that IIS scriptmaps contain an entry for ASPX mapped to the ASPNET_ISAPI.dll, and DEBUG verb is listed in Thanks!